Üdvözlet!

Mi is ez az oldal ? Miután egyre több embernek van Internet elérése, amit használnak is otthon, néhány kocsivezető úgy gondolta, egy tájékoztató, informáló weblapot készítenénk. Elsősorban a 3-as metró dolgozóit (főleg a kocsivezetőket) várjuk ide, de természetesen bárki bárhonnan "beeshet" az oldalra. Éppen ezért az írások próbálnak úgy készülni, hogy egy "mezei" látogató is értse lehetőség szerint. Hogy mik legyenek elhelyezve, arra javaslatokat is várunk. Ha valaki szeretne feltenni valamit, írja meg a szöveget (cikket), küldje el a webmesternek. Előbb-utóbb feltöltődik majd, de vegyük figyelembe, hogy a készítők is látogatják a "csövet" munka ügyéből kifolyólag, tehát kis türelem. Bármelyik szakszervezet anyagait várjuk, de bárkitől bármit ami érdeklődésre tarthat számot (amiket a faliújságra is kitűznek itt-ott). Szeretnénk fontos, a munkával kapcsolatos információkat is adni (jogi dolgok például). Az időbeli egybeesés pedig véletlen a most kezdődő-folyó átalakításokkal a cégnél. Lesz itt több olyan dolog, amit évtizedekig nem voltak képesek megoldani. A nullszaldóra való törekvés, átszervezés, karcsúsítás, nyugdíjazási hullám előtt-alatt-után pedig reméljük, hogy a cég illetékesei is benéznek az oldalra. Az új vezetők pedig bízunk benne, hogy máshogy fognak a problémákhoz állni mint elődeik sokáig.

A menü működése reméljük nem okoz megoldhatatlan problémát. Vagy egy, vagy két kattintás az egérrel a menü pontjain és rá fogsz jönni. Használatához a Java-nak a gépen telepítve kell lennie. Innen letölthető a Windows verzió (6.23-as, feltöltve: 2011.01.22), ezt letöltés után futtatni kell. Fontos, hogy semmilyen böngésző nem futhat közben, valamint Internet kapcsolat is kell a telepítéshez, mert letölti magának ami szükséges! Innen pedig a néhány dokumentum olvasásához szükséges Adobe Reader (9.3-as magyar verzió, feltöltve: 2011.01.22). Ezt is böngésző futtatása nélkül kell telepíteni!

Valamint létrehoztunk egy fórumot (bal felső sarokból érhető el). Ezt már csak azért is ajánljuk használatra, mert olyanokkal is össze lehet futni ott, akivel néha hónapokig nem találkozol esetleg. Ez talán meglepő külső szemlélőnek, de megeshet ilyen, ha valaki állandóan reggel dolgozik, a másik ember meg állandóan este.

Utolsó frissítés: 2012.06.30. A 2012. július 1-től érvényes Kollektív Szerződés letölthető (Jogszabályok>>Kollektív Szerződés)

Ajánlott felbontás: 1024x768

Látogatók száma 2007. június 14-től: